Nově v nabídce: SILK filamenty od značky Filament PM!

Jsme nadšeni, že vám můžeme představit poslední přírůstek do naší rozsáhlé nabídky - SILK filamenty od renomované značky Filament PM. Tyto filamenty představují nový standard v oblasti 3D tisku, spojujíce nejmodernější technologie s vynikající kvalitou materiálů, kterou od Filament PM znáte.

Co čekat od našich nových SILK filamentů? Nejenom, že nabízejí neodolatelný hedvábný lesk, který dodá vašim tiskům luxusní vzhled, ale také poskytují intenzivní a syté barvy, které zaručují, že vaše tisky budou vynikat. Díky preciznímu průměru struny 1,75 mm a čisté váze balení 1 kg (s tolerancí +-5%) jsou tyto filamenty ideální pro širokou škálu 3D tiskáren.

Jedním z hlavních přínosů našich SILK filamentů je jejich snadná tisknutelnost. Díky optimálním tiskovým parametrům, které doporučuje Filament PM, můžete tisknout drobné detaily i velké modely s vynikajícími výsledky. S vhodnou tiskovou teplotou hotendu v rozmezí 210-250 °C a vyhřívanou podložkou nastavenou na 60 °C je tisk s našimi SILK filamenty jednoduchý a spolehlivý.

Navíc, naše SILK filamenty jsou ekologicky šetrné, a protože jsou od Filament PM, můžete mít jistotu, že jsou vyrobeny z nejkvalitnějších materiálů, které jsou odolné a trvanlivé.

Připravte se oživit své tiskové projekty s našimi novými SILK filamenty!

Pokud máte jakékoli dotazy nebo potřebujete další informace, neváhejte nás kontaktovat. Jsme tu, abychom vám pomohli s vašimi 3D tiskovými potřebami!